Budoucností umělého sněhu je koberec SKI365

lyžař na umělém povrchu SKI365 v léte

lyžař na umělém povrchu SKI365 v léte


Tisková zpráva, Ostrava, 7.8.2023 – NanoTrade s.r.o., jedna z nejstarších nanotechnologických firem v Česku a spoluzakladatel českého nanotechnologického klastru, představuje revoluční technologii v oblasti zimních sportů pod značkou SKI365. Tato inovativní technologie je navržena tak, aby řešila problém nedostatku sněhu v důsledku oteplování. SKI365 jsou inovativní povrchy a trenažéry pro potřeby všech lyžařů, snowboardistů, skialpinistů a běžkařů. Tato unikátní technologie si získala důvěru sportovců po celém světě a má mnoho pozitivních recenzí od profesionálů a trenérů. NanoTrade v současné době nabízí stroje standardizované, ale také na míru pod svou značkou SKI365. 

Problém: Nedostatek sněhu

V zimních sportovních areálech chybí sníh, jeho výroba sněhu je nákladná a k přírodě nešetrná. Produkty SKI365 umožňují sportovním nadšencům užívat si zimní sporty nejen v zimních měsících, ale i po celý rok. Provozovatelé areálů se tak již nemusí bát o svoje investice.

„Jsme hrdí na to, že můžeme představit technologii SKI365, která má vysokou kvalitu a spolehlivost, a zároveň klade důraz na udržitelnost a spolupráci s městy a regiony,“ uvedl Ing. Václav Torčík, Manažer Strategického vývoje značky SKI365. „Naše firma je založena na hodnotách bezpečnosti, investování do vzdělání a rozvoje komunity, a věříme, že naše technologie posunuje zimní sporty do budoucnosti. Tkáme sníh do koberců. Vytváříme tak klouzavý povrch s podobnými vlastnostmi jako má sníh.“

Kritická místa ski areálů a vylepšení díky SKI365
Kritická místa ski areálů a vylepšení díky SKI365

Řešení: Technologie SKI365

  1. Bezpečnost a spolehlivost: SKI365 klade důraz na bezpečnost a spolehlivost svých trenažérů, aby sportovci mohli trénovat s jistotou a bez obav.
  2. Rychlá návratnost: Cenová politika značky je nastavena tak, aby technologie byla dostupná. Produkty značky SKI365 mají široké možnosti použití.
  3. Nevyhnutelná budoucnost: Umělé dráhy na běžkování budou už brzy nutností. Zatím nabízejí výhody pro profesionální sportovce a výuku dětí. Již brzy ale budou běžné i pro stabilní provoz sportovišť.
  4. Nejmodernější materiály: Napodobit sníh je možné díky unikátním změnám vlastností materiálů pomocí nanotechnologie. Kombinace makroskopických vlastností a nano úprav vede ke snížení tření mezi skluznicí a povrchem speciálního koberce. Říkáme, že tkáme sníh do koberce.
  5. Vývoj díky spolupráce: Společnost NanoTrade s.r.o. spolupracuje s univerzitami a odborníky, což umožňuje neustálý vývoj a vylepšování technologie SKI365. Vývoj technologie je podpořen z vědecko-výzkumných projektů Ministerstva průmyslu a obchodu.
  6. Udržitelnost a ekologické řešení: Technologie SKI365 nabízí ekologickou alternativu k výrobě či převozu sněhu, což minimalizuje negativní vliv na životní prostředí a podporuje udržitelný přístup k zimním sportům.
  7. Stopa v regionech: SKI365 má za cíl spolupracovat s městy a dalšími subjekty, které se zajímají o investice do regionu a rozvoje místních. Trenažéry nabízíme nejen k prodeji, ale také pronájmu pro jednorázové akce či výuku na školách.
  8. Neformální charakter: Značka SKI365 se zaměřuje na kvalitu, ale zároveň si udržuje neformální a přátelský charakter, aby klienti zažili skvělou atmosféru.

Nárůst zájmu o stovky procent

Už v polovině roku zaznamenáváme nárůst počtu klientů o více než 320%, děti od nás odcházejí s širokým úsměvem a s prosbou na rodiče jestli by mohly přijít zase. Rádi tvoříme úsměvy a jsme pyšní na to, že děti zužitkují na sněhu to, co se naučí u nás. Počet poptávek z Česka i zahraničí narostl meziročně o desítky. „V podstatě každých 14 dní tvoříme novou vizualizaci pro klienty,“ říká s úsměvem Ladislav Torčík, ředitel společnosti.

celoroční výuka na lyžařském trenažéru
celoroční výuka na lyžařském trenažéru

O společnosti NanoTrade 

NanoTrade s.r.o. je jednou z nejstarších nanotechnologických firem v Česku a spoluzakladatelem českého nanotechnologického klastru. Společnost se zaměřuje na vývoj inovativních a ekologických technologií v oblasti sportovního vybavení. Jejich nejnovější produkt SKI365 nabízí bezkonkurenční řešení pro provozovatele zimních sportovních areálů, kteří se potýkají s nedostatkem sněhu a nepředvídatelnými klimatickými podmínkami. Firma NanoTrade s.r.o. se specializuje na nanotechnologie a vyvíjí produkty od roku 2015. Cílem společnosti je poskytovat kvalitní a spolehlivé technologie, které jsou šetrné k životnímu prostředí, investuje do rozvoje komunity a vzdělávání. SKI365 je nejnovějším produktem, který nabízí řešení pro provozovatele zimních sportovních areálů, pořadatele závodů, profesionální kluby zimních sportů a sportovní nadšence včetně dětí.

Pro média: Pro další informace, fotografie nebo rozhovor, obraťte se na:
Ing. Václav Torčík
Manažer strategického vývoje značky SKI365
vtorcik@nanotrade.cz
+420 602 300 365

Komentáře nejsou povoleny